Global

Huvudkontor

Kontaktuppgifter till medac

medac Gesellschaft für klinische Spezialpräparate m.b.H.
Theaterstraße 6
22880 Wedel, Germany
Tel.: +(49)4103-8006-0
Fax: +(49)4103-8006-100
E-Mail: contact(at)medac.de
Internet: www.medac.de

Koncernens huvudkontor

medac GmbH
Theaterstraße 6
22880 Wedel

Företagets huvudkontor

Register Court
District Court of Pinneberg
HRB 12042 PI

Behörig tillsynsmyndighet

Landesamt für soziale Dienste (State Social Services Office)
Dezernat Arzneimittelüberwachung
Gartenstraße 24
24534 Neumünster

Verkställande direktörer     

Frank Generotzky
Frank Lucaßen 
Heiner Will

Identifikationsnummer för mervärdesskatt i Tyskland

DE 118579535

Friskrivningsklausul

Denna webbplats ger allmän information om medac Gesellschaft für klinische Spezialpräparate mbH (hädanefter: medac GmbH) och företagets produkter. Användning av webbplatsen och all information på den innebär inte att något avtalsförhållande upprättas. medac GmbH förbehåller sig rätten att när som helst och efter eget gottfinnande ändra, komplettera eller ta bort innehållet på denna webbplats utan föregående meddelande. I synnerhet utgör informationen på denna webbplats inte på något sätt professionell rådgivning, och den ersätter inte råd från och behandling av en läkare. Kontakta din läkare och/eller kvalificerad sjukvårdspersonal i alla frågor som rör din hälsa.

Bipacksedeln eller produktresumén i sin mest aktuella version är alltid bindande för användningen av ett läkemedel. Kontakta oss direkt om du har några specifika frågor angående läkemedel från medac GmbH.

Vi garanterar inte att den information som publiceras på vår webbplats är fullständig eller korrekt eller att materialet på webbplatsen är aktuellt. medac GmbH ansvarar inte för skador som uppstår till följd av användningen av den information som publiceras på denna webbplats.

Nedladdning av filer/programvara sker på egen risk. medac GmbH ansvarar inte för skador (t.ex. virus) eller förlust av data som uppstår direkt eller indirekt vid användning av filer/programvara.

Införandet av hyperlänkar på vår webbplats är en ren service för användarna av vår webbplats. Innehållet som länkas till på medac GmbH:s webbplats är åsikter och innehåll från tredje part, och medac GmbH övertar inte detta innehåll och denna information genom att länka till dem. medac GmbH ansvarar inte för tillgängligheten och innehållet på de länkade webbplatserna. medac GmbH tar inget ansvar i detta avseende.

Våra globala kontor

Lock

För sjukvårdspersonal

På följande sidor finns läkemedelsinformation som är ämnad endast för dig som jobbar inom vården.