Karriär på medac: Dedikerade att göra skillnad

Vi är en stark organisation: med mer än 2 000 anställda över hela världen är vi fast beslutna att förbättra människors hälsa. Vårt arbete är mer än bara ett jobb. Med en karriär på medac kan du göra en verklig skillnad i branschen. Utforska våra jobbmöjligheter och bli en del av en exceptionell arbetsstyrka.
Karriär på medac: Dedikerade att göra skillnad

Uppnå professionell framgång
- gör karriär på medac

På medac är vi övertygade om att vi tillsammans kan uppnå mer. Vi värdesätter allas engagemang för vår gemensamma framgång och uppmuntrar bra idéer. Och vi är övertygade om att bra arbete bara kan blomstra i rätt miljö. Därför skapar vi en säker och trevlig arbetsmiljö där våra medarbetare kan samarbeta öppet och utvecklas. Den kännetecknas av målmedvetna och respektfulla diskussioner där människor behandlas som jämlikar. Vi lyssnar inte bara på våra medarbetares idéer och behov, vi agerar också utifrån dem.

Denna inspirerande gemenskapsanda har definierat oss sedan vi grundades 1970 och kommer att fortsätta att driva oss mot vårt mål att bli en global aktör. Vårt löfte: Vi välkomnar dig till vår passionerade och ambitiösa gemenskap på medac och hjälper dig att göra en verklig skillnad i världen.

Utforska våra globala lediga jobb på våra landswebbplatser <hyperlink to country website selection>: från vetenskaplig forskning och utveckling till läkemedelstillverkning, distribution, marknadsföring, administration, affärsutveckling, HR och IT, till ledning. Vi söker ständigt efter nya talanger och högkvalificerade yrkesverksamma som vill bygga upp och utveckla sin karriär inom hälso- och sjukvårdssektorn.

Det som definierar oss: medac-upplevelsen

Det finns tre viktiga egenskaper som särskiljer oss som arbetsgivare och gör ett jobb på medac till en verkligt givande arbetsupplevelse: en stark laganda, ambitionen att uppnå mer och ett unikt team med exceptionella färdigheter som tillför sin professionella expertis och passion till bordet. Bli en del av vårt enastående nätverk inom hälso- och sjukvården och utveckla din karriär inom läkemedelsindustrin.

Stark professionell gemenskap

På medac främjar vi en samarbetsvillig och respektfull miljö där våra medarbetare kan arbeta tillsammans och växa i förtroende. Genom att föra samman människor och talanger i vårt globala nätverk och slå samman våra styrkor kan vi åstadkomma stora saker.

Att sträva efter mer

Alla på medac är en del av en engagerad och inspirerande gemenskap. Vi drivs av ambition och passion och fokuserar på inflytande, ansvar och uppskattning. Vi gör det lilla extra för att nå våra mål och firar våra gemensamma framgångar.

Skarpsinniga människor

Vårt företags framgång bygger på de skarpsinniga yrkesmänniskor vi attraherar och knyter till oss. Varje dag arbetar vi med den högsta nivån av kompetens och expertis inom läkemedelsindustrin och fortsätter att utvecklas mot vår gemensamma vision.

Våra medarbetare och gemenskap

Bli en del av vår globala gemenskap och utnyttja dina karriärmöjligheter inom ett brett spektrum av arbetsområden på medac.

Våra globala kontor

Utforska våra kontor runt om i världen och kontakta oss om du vill veta mer om dina karriärmöjligheter på medac.
Lock

För sjukvårdspersonal

På följande sidor finns läkemedelsinformation som är ämnad endast för dig som jobbar inom vården.