Search

Sökresultat

Välkommen till vår sökfunktion - verktyget som gör det snabbt och enkelt att hitta det du behöver. Oavsett om du letar efter specifik information, produkter eller bara vill surfa, finns vår sökfunktion här för att förenkla din upplevelse. Ange dina frågor och få omedelbara, relevanta resultat utan krångel. Säg hejdå till ändlöst scrollande och hej till effektiv och ändamålsenlig sökning. Hitta det du letar efter utan krångel med vår användarvänliga sökning på webbplatsen.

Sök resultat

20 Resultat
Page

Tack för din förfrågan

Vi kommer att kontrollera din förfrågan och återkomma till dig så snart som möjligt
Page

Rapportering av biverkan eller reklamation

Biverkningar rapporteras direkt till <b><a href="https://www.lakemedelsverket.se/sv/rapportera-biverkningar" target="_blank">Läkemedelsverket</a></b>. Reklamera läkemedlet hos ert inköpsställe, apoteken är skyldiga att ta emot samtliga reklamationer.
Page

Regionalt förankrad: från Wedel till världen

Från lokal distribution av nischprodukter till egen tillverkning av bioläkemedel: utforska medacs tillväxthistoria som börjar 1970.
Page

Ansvar, integritet och mångfald på Medac

Vårt företagsengagemang sträcker sig från hållbara leveranskedjor och miljöinitiativ till en mångsidig och uppskattande arbetsmiljö.
Page

Vägleder medac in i framtiden: vårt ledarskap

Som ett privat företag som växer fram ur sektorn för små och medelstora företag följer vi en värdeorienterad ledningsstrategi som bygger på förtroende och partnerskap.
Page

Informationsmaterial

Här finner du det informationsmaterial vi erbjuder för våra produkter inom våra terapiområden. Din beställning tar ett par arbetsdagar för att nå fram. <br><br> Denna sida är endast avsedd för sjukvårdspersonal. Om du som patient önskar få patientinformation om ditt läkemedel, be din läkare eller sjuksköterska kontakta oss för beställning av material.
Lock

För sjukvårdspersonal

På följande sidor finns läkemedelsinformation som är ämnad endast för dig som jobbar inom vården.