Search

Sökresultat

Välkommen till vår sökfunktion - verktyget som gör det snabbt och enkelt att hitta det du behöver. Oavsett om du letar efter specifik information, produkter eller bara vill surfa, finns vår sökfunktion här för att förenkla din upplevelse. Ange dina frågor och få omedelbara, relevanta resultat utan krångel. Säg hejdå till ändlöst scrollande och hej till effektiv och ändamålsenlig sökning. Hitta det du letar efter utan krångel med vår användarvänliga sökning på webbplatsen.

Sök resultat

20 Resultat
Page

Tack för din förfrågan

Vi kommer att kontrollera din förfrågan och återkomma till dig så snart som möjligt
Page

Improving human health, today and tomorrow

På medac anser vi att hälsa är mänsklighetens mest värdefulla resurs. Vi tar den aldrig för given. Sedan 1970 har vårt uppdrag varit att förbättra patienternas livskvalitet över hela världen genom att tillhandahålla de bästa medicinska behandlingarna som finns tillgängliga.
Page

Rapportering av biverkan eller reklamation

Biverkningar rapporteras direkt till <b><a href="https://www.lakemedelsverket.se/sv/rapportera-biverkningar" target="_blank">Läkemedelsverket</a></b>. Reklamera läkemedlet hos ert inköpsställe, apoteken är skyldiga att ta emot samtliga reklamationer.
Page

Regionalt förankrad: från Wedel till världen

Från lokal distribution av nischprodukter till egen tillverkning av bioläkemedel: utforska medacs tillväxthistoria som börjar 1970.
Page

Ansvar, integritet och mångfald på Medac

Vårt företagsengagemang sträcker sig från hållbara leveranskedjor och miljöinitiativ till en mångsidig och uppskattande arbetsmiljö.
Page

Vägleder medac in i framtiden: vårt ledarskap

Som ett privat företag som växer fram ur sektorn för små och medelstora företag följer vi en värdeorienterad ledningsstrategi som bygger på förtroende och partnerskap.
Page

Kvalitet och innovation för att stödja cancervården

Onkologi har varit ett viktigt fokusområde och en hörnsten i medacs framgångssaga under hela vår företagshistoria. Vi har en stark, decennielång historia av tillförlitliga leveranser av läkemedel och stödjande behandlingar inom en rad onkologiska indikationer.
Page

Högkvalitativa farmaceutiska produkter och tjänster över hela världen

Upptäck vår kapacitet inom allt från produktutveckling, produktion och distribution till marknadsföring och globala samarbetsmöjligheter.
Lock

För sjukvårdspersonal

På följande sidor finns läkemedelsinformation som är ämnad endast för dig som jobbar inom vården.